ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ PROJECT ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ…

Σας καλωσορίζουμε στο κατάλληλο σημείο. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, να ακούσουμε τις επιθυμίες σας, να σας προτείνουμε, να σχεδιάσουμε μαζί την ημέρα των ονείρων σας για να δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΖΟΥΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ

Γεννήθηκα στη Γερμανία. Ήρθα στην Ελλάδα ξεκινώντας το σχολείο. Είχα από μικρή δείξει ενδιαφέρον στη φωτογραφία και από νεαρή ηλικία με μία manual dslr δώρο του πατέρα μου στο Λύκειο ξεκίνησα να φωτογραφίζω και να αποτυπώνω εικόνες που μου άρεσαν!

Αργότερα αποφοιτώντας από τη σχολή φωτογραφίας Χλιβερός πήρα την απόφαση να κάνω το hoby μου επάγγελμα. Από το 1995 διατηρώ studio φωτογραφίας αρχικά στην Αθήνα και τα τελευταία 12 χρόνια στην Καλαμάτα. Παρέχω επαγγελματική καλλιτεχνική φωτογραφία πορτρέτου, γάμου, διαφημιστική, ρετούς και υπηρεσίες στούντιο στην Καλαμάτα όπου και διαμένω και παράλληλα με την δουλειά μου κάνω αυτό που λατρεύω δηλαδή ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρακολουθώ εξειδικευμένα σεμινάρια από τους καλύτερους φωτογράφους, ενημερώνομαι και εξελίσσομαι σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής ανανεώνοντας ύφος και εξοπλισμό.

Εμπνέομαι από όλα τα όμορφα συναισθήματα που εισπράττω από εσάς τα αποτυπώνω  στο φωτογραφικό φακό μου και σας τα επιστρέφω σε εικόνα με τον πιο όμορφα δυνατό τρόπο! Με την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη μου για το επάγγελμά μου, με ευαισθησία και διακριτικότητα δημιουργώ μοναδικές αυθόρμητες εικόνες που φανερώνουν τη μαγεία της ημέρας των ονείρων σας.

ΑΡΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Τίποτε δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την κατάλληλη καθοδήγηση από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο. Όποιο και εάν είναι το concept σας θα είμαστε δίπλα σας βήμα βήμα μέχρι το απόλυτο αποτέλεσμα.

ΟΠΤΙΚΟ CONCEPT

Μέσα από ένα σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο studio φωτογραφίας είμαστε εδώ για να παρέχουμε επαγγελματικές φωτογραφίες. Στο χώρο σας ή στο χώρο μας, όποια είναι η επιθυμία σας, είμαστε εδώ για να την ολοκληρώσουμε με τον πιο όμορφα δυνατό τρόπο.

CINEMATOGRAPHY

Για τους λάτρεις παράλληλα με την εικόνα και του οπτικοακουστικού υλικού παρέχουμε και υπηρεσίες εικόνας – βίντεο με τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να δώσουμε ζωή στο concept σας.

“Από πού να ξεκινήσω; Με τον άντρα μου, ο γάμος μας θέλαμε να είναι μια ημέρα τρέλας. Με τα μάτια της Poza ένιωσα να ζω ξανά την κάθε στιγμή.. μέσα στο καταπράσινο δάσος της Αλαγονίας! Λατρεύουμε την δουλειά σας και σας ευχαριστούμε!”

ΜΑΡΙΛΙΖΑ & ΓΙΩΡΓΟΣ

“Η Σταυρούλα και Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ είναι σωστοί επαγγελματίες, με καλή συμπεριφορά. Συνεννοούνται άψογα και προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!”

ΑΘΗΝΑ ΦΙΛΟΣΙΔΟΥ

“ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ!”

ΚΩΣΤΑΣ & ΜΑΡΙΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

GEORGE MICHAEL & ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΥΡΤΩ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

0

+

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΑ PROJECTS

0

+

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

0

+

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

0

+

ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΡΦΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ